Alanya Öğretmenevinde düzenlenen iftar yemeğine Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in yanı sıra Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Serdar Akbaba, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Güneş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Esra Özarslan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Namal ve şehit aileleri ile gaziler katıldı.

İftar programında şehit yakınları ve çocukları ile yakından ilgilenen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Şehit ailelerinin ve gazilerimizin her daim yanındayız.” dedi.

Türkiye'nin bugünkü bulunduğu durumda daha çok birlik, beraberliğe, kardeşliğe, dostluğa ve duaya ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Yücel, ‘’Vatanı, milleti ve bayrağı için toprağa düşmüş tüm şehitleri bir kez daha rahmetle, minnetle yâd ediyoruz. Gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. Ramazan sofrasının manevi duygusunu şehit aileleri ve gazilerimiz ile paylaştığımız için mutluyuz.’’ dedi
Editör: Haber EDİTÖR