MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serkan Akkoyuncu, MHP Mezitli İlçe Başkanı Özcan Özbelli ve MHP İlçe Teşkilatıyla, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı (GMK) üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek, destek istedi.
MEZİTLİ’NİN TEMELİNİ ATTI
Esnaf gezisinde renkli sahneler ortaya çıktı. Harç karan ustaların elinden küreği alan Akkoyuncu, 30 Mart’a az bir süre kala Mezitli’nin temeli için bol çimento kullandı. Mezitli’yi yeniden inşa edeceğinin mesajını verdi.
Sokağın ve vatandaşın nabzını mahalle gezileriyle tuttuklarını belirten Akkoyuncu; halkın, esnafın ve genç nesillerin yanında hizmet veren bir belediyecilik anlayışıyla göreve gelmek istediklerini söyledi.
“ESNAF MECLİSİ HAYATA GEÇECEK”
Mezitli’yi karış karış gezdiklerini vurgulayan Akkoyuncu, “Esnafımızın durumu ortada. Mezitli’de esnaf kan ağlıyor. Biz buna çözüm bulmak adına ‘Esnaf Meclisi’ni kurarak, esnafımızın sorunlarını bitireceğiz. Esnafı destekleyen bir yapıda belediye yöneteceğiz. Esnafın ve sanatkârın Mezitli’de geçimini sağlaması için gerekli adımları atacağız. Mezitli’ye kazandıracağımız kimlik ile kentte yaşayan herkes kendi kentinden alışverişini ve ihtiyacını karşılayacaktır. Böylelikle Mezitli’de esnaf kazanacak, Mezitli kazanacaktır. Davultepe, Tece ve Kuyuluk’ta bulunan esnaflarımızda sıkıntılı. Bizim anlayışımız Mezitli’yi topyekun hep birlikte kalkındırmak. Mezitli’de geçmiş dönemde yatırımcılar adeta kovalandı. Biz yatırımcıların önünü açarak Mezitli’yi gelişen, değişen ve değerlenen bir ilçe haline getireceğiz. Kentte yaşan herkesin daha mutlu, daha huzurlu ve daha rahat yaşaması için gece gündüz çalışacağız” dedi.
Mahalle halkı ve esnafın sevgi gösterileriyle karşılaşan genç belediye başkan adayı Serkan Akkoyuncu’nun yanına gelerek başarılar dileyen bazı vatandaşlar, Mezitli’ye hizmet anlayışı düzgün, genç, çalışkan ve Mezitli’nin sorunları bilen bir başkan istediklerini belirtti.
Editör: Haber EDİTÖR