CHP Mezitli İlçe Başkanlığına seçilen Bayram Yıldırım yaptığı ilk açıklamasında, Mezitli’de yerel seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, Mezitli’yi büyük bir oy farkıyla alacaklarını söyledi.

CHP’de istifa eden Ahmet Ali Şahin’in ardından yapılan seçimlerde başkan seçilen Bayram Yıldırım, yerel seçim çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, CHP’nin bu yerel seçimlerde büyük bir başarıyla çıkacağını söyledi. CHP Mezitli İlçe Örgütü olarak yerel seçim çalışmalarına gece gündüz devam ettiklerini belirten Yıldırım, Mersin’i ve Mezitli’yi büyük bir oy farklıyla alacaklarını ifade etti.

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan’ın belediyecilik tecrübesinin olduğunu ve sosyal belediyeci kimliğiyle tanınan ve sevilen birisi olduğunu belirten Yıldırım, CHP’nin hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Mezitli’de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını ve herkese her yere gideceklerini dile getiren Yıldırım, Mezitli’deki hizmetlerin devamı için herkesin oyuna talip olduklarını kaydetti. Gittikleri her yerde kendilerine büyük bir ilgi ve sevginin olduğunu vurgulayan Yıldırım, Mezitli halkının tekrar CHP’yi tercih edeceğine inancının tam olduğunu belirtti.

Mezitli’yi büyük bir oy farkıyla kazanacaklarını ifade eden Yıldırım, herkesi çalışmaya, birliğe ve beraberliğe çağırdı.

 

Editör: Haber EDİTÖR